Speciale en gelimiteerde producten

Er zijn een aantal speciale of gelimiteerde producten die we aanbieden. Vanwege de aard (exclusiviteit) van deze producten zijn ze alleen op aanvraag verkrijgbaar. Lees hieronder meer over welke speciale producten we aanbieden. We nemen contact met je op om er zeker van te zijn dat je een van deze speciale flessen wilt bemachtigen.

De Oranje speciale editie Carbon

Met trots presenteren wij de allereerste Oranje Carbon fiber fles ter wereld: Champagne Carbon Oranje speciale editie 75 cl & 300 cl speciaal gemaakt voor Nederland. De 3 liter Jeroboam versie is de originele fles die op het podium van de Dutch GP 2020 in Zandvoort zou worden gespoten. Helaas werd de race afgelast vanwege Covid-19. U kunt echter nog steeds een van de weinigen zijn die deze unieke flessen kunnen bemachtigen. Vraag hier uw fles aan.

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field

De Bugatti X Carbon

Sinds 2018 heeft Champagne Carbon en Bugatti een unieke samenwerking om een van de meest verbluffende champagne flessen te creëren die de wereld heeft gezien. Het 110-jarig jubileum van Bugatti EB.01 brengt ons een geweldige en beperkte vintage 2002 champagne.

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Menu